Om oss

Från starten 1999 har vi på City Byggservice levererat gedigna och högkvalitativa snickerier till Örnsköldsvik med omnejd. Vi har gått från bara två anställda till att idag kunna presentera en personalstyrka med hela sex stycken professionella snickare.

 

Snickeri är vår specialitet och det som vi brinner för. Våra snickare fixar allt från renodlade byggjobb, som nybyggnationer av lösvirkeshus och takbyten, till reparationer, renoveringar och inredningsarbeten.

 

Större entrependader och projekt är inga problem då vi är vana att samarbeta med andra duktiga hantverkare baserade i Örnsköldsvik. Tillsammans klarar vi av projekt som förutom renodlade snickerier innefattar arbeten inom vvs, el, specialsnickerier, måleri, plåtslageri, ventilation, markarbeten, lyft och plattsättning.

 

Vår målsättning är att tillhandahålla vackra, proffesionella, gedigna, funktionella och högkvalitativa snickeriarbeten så snabbt, effektivt och problemfritt som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med ett byggprojekt. Låt oss göra Örnsköldsvik lite snyggare.

Jens Sjödin
VD
070-207 48 32
Peter Westerlund
Arbetsledare
070-307 21 47
Hasse Johansson
Snickare
Martin Elfing
Snickare
John Hägglund
Snickare
Robin Lundqvist
Snickare
Tim Winterbothan
Snickare